Mozgalmas hétvége

Az első megmérettetésen húsz percig sikerült tartanunk magunk a megbeszéltekhez, a második játékrész már nem alakult túlságosan fényesre részünkről. Megvoltak a helyzeteink, mindkét csapat 31 lövési kísérlettel zárt, amelyből nekünk kettő ment át a gólvonalon.

A második mérkőzésen nagy elánnal kezdtünk, ahol már a 20.-ik másodpercben vezetést szereztünk amelyet a szünetig még 5 góllal növeltünk. Következett majd egy olyan második harmad ahol jégpályára nem illő jelenetek voltak, össze szedett csapatunk néhány sérülést is. Személy szerint azt vártam, hogy lefújás következzen. Büszke vagyok a játékosainkra, végig higgadtan viselkedtek, nem hatott rájuk az ellenfelünk viselkedése, provokációja.

Harmadik erőpróbánkon már kellően kivette az energiát mindenkiből a mögöttünk hagyott 80 perc játék és 13-14 játékossal nem egyszerű feladat végig játszani három meccset még akkor is, ha nem kellett utaznunk. Délelőttől estig a jégpályán, az öltözőben regenerálódva próbálta kihozni magamból mindenki a maga legjobbját. Ellenfelünk szerzett vezetést ahol egy buta technikai hiba miatt kerültünk hátrányba, rossz cserét hajtottunk végre. Sikerült még a szünet előtt kiegyenlítenünk, majd a második játékrészben át is vettük a vezetést. Az elsődleges célunk az volt, hogy próbáljuk az ellenfelet távol tartani a gólszerzéstől, nagyon szép emberhátrányos védekezést mutattunk a jégen. A lefújás előtt sikerült még egy gólt szerezzünk és mindenki úgy érezte ezt a mérkőzést már senki nem veheti el tőlünk. Az utolsó 3 percben jött a töréspont, ahol egy harmadba belőtt korong megakadt a játékvezető lábában amely számunkra a legrosszabb, ellenfelünk számára a legjobb helyen állt meg amit össze szedtek és értékesítettek. Nem sok időre rá jött is az egyenlítés, amely után 3 vs 3 elleni játék következett és az első gólt szerző csapat megnyerheti a mérkőzést. A padon egyetlen pihent játékos se volt, ez a három meccs mindekit kimerített a végére úgy mentálisan, mint fizikálisan. Mi kezdtük a támadást, majd egy ellentámadásból leadott lövés a vasról vissza pattant a spot-ba, ahonnan nem hibázták el az ismétlést. Keserű szájízzel, szomorúan mentünk az öltözőbe, de megbeszéltük, hogy nincs okunk csüggedtnek lenni. A mutatott küzdésünk, akarásunk példaértékű volt, de ellenfelünk sem adta fel, küzdött a végsőkig és a hoki istenei ma mellettük voltak. Összességében: Szereztünk emberelőnyös gólt, több védőnk is betalált, védekeztünk ki hibátlanul emberhátrányt és volt egy nagyszerűen védő kapusunk is.

Gratulálok minden játékosomnak a jégen prezentált teljesítményéért és magatartásáért!